НАШІ ПОРАДИ

ПОРАДА 1. Ключові слова головні помічники в підвищенні наукометричних показників
Ключові слова – це саме те, за допомогою чого Ваше дослідження може бути знайдено в тій чи іншій базі даних. Уважно ставтеся до підбору слів. Уникайте загальних фраз і абревіатур. Уявіть, що слово було вбито в пошук, скільки статей по ній знайдеться, чи є слово настільки унікальним і точним, щоб Ваша стаття була однією з перших в результатах пошуку?
Правильний підбір ключових слів сприяє більш високому відсотку прочитання статті, а відповідно і ймовірності цитування.

ДОВІРЯЙТЕ ПРОФЕСІОНАЛАМ!

Отримуйте наукові результати і не витрачайте час на оформлення. Дозвольте нашим професіоналам підвищити ККД Вашої наукової діяльності.
Ваш успіх - наша турбота!
Детальніше...

ДЛЯ АВТОРІВ:

ЯК ПІДВИЩИТИ СВІЙ H-ІНДЕКС
Після публікації Вашої статті в науковому журналі робота над публікацією не закінчується. Необхідно виконати ряд дій, які зроблять її більш помітною в науковому світі. В результаті кількість цитувань статті може збільшитися, а відповідно збільшаться і показники вченого.
Пропонуємо Вашій увазі плейлист з підбіркою відео, за допомогою яких Ви навчитеся завантажувати свої роботи в різні бази для наукового контенту.
Ще більше навчальних відео Ви можете знайти на каналі наукового видавництва ПП "ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР" за посиланням.

ЦІНУЙТЕ ВАШІ ДОСЛІДЖЕННЯ

Завжди дуже уважно ставтеся до вибору журналу. Вивчайте його політику, правила розгляду статей і наукометричні показники. Оцінюйте ресурси, в яких індексується журнал. Тільки оцінивши це, Ви зможете зрозуміти, наскільки велика ймовірність того, що після публікації в обраному журналі Вашу статтю оцінять у світі.

ЦІНУЙТЕ ВАШ ЧАС

Ніхто крім Вас не зможе якісно провести і описати дослідження. А ось його оформлення можна перекласти на плечі професіоналів у цій галузі. Поки Ви вже будете займатися іншим дослідженням і розвивати себе як вченого, ми допоможемо Вам оформити статтю, підібрати журнал або підвищити читаність опублікованої статті.

ДЛЯ РЕЦЕНЗЕНТІВ

Сім заповідей хорошого рецензента:

1. БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ З ЧАСОМ

Будьте обережні з часом. Хороші рецензенти не змушують колег чекати рецензії довше, ніж потрібно. Деякі науковці працювали роками, щоб підготувати свої дослідження до рецензування. Коли ви отримаєте перше запрошення для перегляду, зверніть увагу на кінцевий термін. Якщо термін нерозумний, не бійтеся попросити продовження. Насправді, ідеальний час, щоб попросити про продовження, — це відразу після отримання першого запрошення.

© ClubScience, 2024
youtube
telegram